Kirjoitettu 23.11.2022

Syyskokouksen henkilövalinnat vuodelle 2023

Jyväskylän seudun Perussuomalaiset ry:n syyskokouksessa valittiin vuodelle 2023 puheenjohtajaksi Henri Sorvali joka aloitti tehtävässä välittömästi.

Hallitukseen vuodelle 2023 valittiin:

Heli Virransalmi

Timo Lehtonen

Mikael Karjalainen

Kaisa Garedew

Jyrki Ahlgren

 

Yhdistyksen puheenjohtaja vuonna 2023 Henri Sorvali

Kirjoitettu 23.2.2022

Henkilövalintoja Jyväskylän Seudun Perussuomalaiset Ry:n kokouksessa 12.02.2022

Teemu Savolainen valittiin yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2022, Janne Luoma-aho keskittyy jatkossa Perussuomalaisten Keski-Suomen piiri ry:n Puheenjohtajan tehtäviin.
Hallituksessa jatkavat Jarmo Nahkamäki, Kaisa Garedew, Kari Hokkanen, Timo Lehtonen sekä uutena hallitukseen valittiin Jyrki Ahlgren. Järjestäytymiskokouksessa yhdistyksen varapj:ksi valittiin Timo Lehtonen.

Kirjoitettu 22.12.2021

Hyvää ja rauhallista joulun aikaa

North Star, Tähdet, Yö, Yötaivas, Taivas

Kirjoitettu 21.12.2021

Tutustu Perussuomalaisiin aluevaaliehdokkaisiin Keski-Suomessa

Aluevaalit 2022 – Keski-Suomi – Perussuomalaiset ehdokkaat

Kirjoitettu 19.11.2021

Kansanedustajat Kankaanniemi ja Kotiaho kiertävät Keski-Suomea

Kuvassa voi olla 2 henkilöä ja tekstissä sanotaan ME OLEMME TAVATTAVISSA JOUNI KOTIAHO KANSANEDUSTAJA K-SUPERMARKET MIERONTIE PIHA K-CITYM. YLAPIHA TORI KIOSKILLA S-MARKET PIHA 10.00 10.45 11.20 -11.45 12.30 13.15 14.30 -15.15 16.00 -16.45 20-21.11 JA KERROMME ALUEVAALIT ALUEV AALIT MITEN VAIKUTTAA TOIMI KANKAANNIEMI SINUUN KANSANEDUSTAJA LA LAUKAA KONNEVESI ÄÃNEKOSKI VIITASAARI PIHTIPUDAS SU KINNULA KESKUSTA 10.15 -11.00 KIVIJÄRVI VIRASTOTIE 2 11.40 12.10 KYYJÄRVI PALETIN PIHA 3.15 -14.00 SAARIJARVI TORI 14.45 -15.30 SEKA TIETYSTI PAIKALLISIA PERUSSUOMALAISIA. VIERAINA MYÃS; PIIRIN PJ. JYRKI NIITTYMAA PIIRISIHT. KARI PAJUNEN PEKKA KATAJA VAALIP. JANNE LUOMA-AHO -aHo PerusS Perus

Kirjoitettu 10.2.2020

Kansanedustaja Toimi Kankaanniemi Uuraisilla 8.2.2020 video

Kirjoitettu 31.1.2020

Toimi Kankaanniemi – mietelmiä Alvasta

Tottahan se on, että kysymys olisi vähemmistöosuuden myynnistä. Voitaisiin puhua omistuspohjan laajentamisesta, ei yksityistämisestä.

Epäselväksi jäi tiedot siitä, millaiset ja kuinka suuret euroina ovat Alvan investointitarpeet lyhyellä ja pitemmällä aikavälillä. Tätä kysyin valtuustoseminaarissa, mutta vastaus oli (kohtuuttoman) epämääräinen. Kysyessäni kokemuksia muualla Suomessa tehdyistä vastaavista kaupoista ainoa referenssi oli Sotkamo, joka on tuore ja paljon pienempi kauppa arvoltaan. Haluammeko olla koelaboratorio?

Omistuspohjan laajentaminen on (prosenttiosuuksista huolimatta) luonteeltaan iso muutos eikä ongelmaton. Siinä nimittäin julkisen omistajan ja yksityisen omistajan välinen intressiristiriita on valmiiksi sisään rakennettu. Vaikka osakassopimuksella voidaan monia asioita sopia, perusristiriita jää. Julkisella omistajalla (kaupungilla) on enemmän intressejä ja paineita kuin yksityisellä, jolla pääpaino on (ainakin pitkällä aikavälillä) maksimaalinen voiton ja yhtiön arvonnousun tavoittelu.

Kun jo puhtaasti julkisen omistajan omistama yhtiö on ongelmallinen (vrt. Posti Oyj) mm. työnantajana sekä taksojen, investointien, tuottovaatimusten, päätöksenteon jukisuuden ja palvelutason suhteen, on nämä vielä huomattavasti ongelmallisempia “sekayhtiöissä”.

Oma johtopäätökseni tässä vaiheessa on se, että vähemmistöosuudenkin myynnille on asetettava erittäin korkea kynnys, kun kysymys on pääosin alueellisesta monopoliyhtiöstä. Mielenkiintoista on toki saada tietoa Alvan markkina-arvosta.

Saapa nähdä, onko valtuustolla rohkeus tehdä kauppa vuosi ennen kuntavaaleja!

Tällaisia hajamietteitä mielessä ja pohdittaviksi.

Toimi Kankaanniemi

Kaupunginvaltuutettu ja kansanedustaja

Kirjoitettu 2.12.2019

Jarmo Nahkamäki yhdistyksen johtoon

Jyväskylän seudun Perussuomalaiset ry:n syyskokouksessa 1.12.2019 valittiin yksimielisesti
yhdistyksen puheenjohtajaksi Jarmo Nahkamäki. Hallitukseen valittiin Kaisa Garedew, Kari Hokkanen, Tapani Mäki ja Jari Rouhiainen.

Kirjoitettu 18.11.2019

Ajankohtaista tietoa yhdistykseltä

Jyväskylässä on herännyt kysymyksiä uuden sekä vanhan Perussuomalaisten paikallisyhdistyksen tiimoilta. Tässä faktatietoa asiasta :

– Puoluehallitus oli jo viime kokouksessaan hyväksynyt Jyväskylän seudun Perussuomalaiset ry:n ainoaksi Perussuomalaista puoluetta ja puolueen linjaa ja arvoja edustavaksi puolueen paikallisyhdistykseksi Jyväskylässä.
-Puolueen päätöksellä uusi Jyväskylän seudun Perussuomalaiset ry on Jyväskylässä ainoa paikallisyhdistys, jolla on oikeus asettaa Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaita seuraavissa vaaleissa eli jättää keskusvaalilautakunnalle Perussuomalaisten kuntavaaliehdokaslista.

Entisellä piirin jäsenyydestä erotetulla Jyväskylän Perussuomalaiset ry:llä ei ole enää mitään tekemistä Perussuomalaiset -puolueen ja sen arvojen kanssa eikä sen jäseniä voi päästä Perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaiksi muulla tavalla kuin liittymällä myös uuden Jyväskylän seudun Perussuomalaiset ry;n jäseneksi.

Jyväskylän seudun Perussuomalaiset ry kehottaa Jyväskylän Perussuomaiset ry:tä lopettamaan toimintansa, lopettamaan välittömästi esiintymisen Perussuomalaisten nimissä ja lakkauttamaan eli purkamaan yhdistyksen.
Jyväskylän seudun Perussuomalaiset ry kehottaa puolueen yhteisöstä erotetun entisen paikallisyhdistyksen jäseniä jättämään jäsenhakemuksen uuden Jyväskylän seudun Perussuomalaiset ry:n hallitukselle. Jyväskylän seudun Perussuomalaiset ry kehottaa silti kaikkia piiristä erotetun Jyväskylän Perussuomalaiset ry:n jäseniä säilyttämään jäsenyytensä myös erotetussa yhdistyksessä ja pyrkimään kaikin tavoin siihen, että mainittu yhdistys purkaa päätöksellään itsensä. Kuuluminen piiristä erotettuun Jyväskylän Perussuomalaiset ry:hyn ei ole este tulla hyväksytyksi täysvaltaiseksi jäseneksi uuteen Jyväskylän seudun Perussuomalaiset ry:hyn.

Jyväskylän seudun Perussuomalaiset ry:n hallitus.